Gratis informatie over kozijnen en prijzen

Kozijnprijzen.nl werkt uitsluitend met solide kozijn producerende bedrijven die reeds langer dan 10 jaar op de particuliere markt actief zijn. Alle deelnemende bedrijven zijn lid van het VKG (kunststof) en/of VMRG (aluminium) en/of leveren conform SKH (hout). Alle bedrijven leveren conform Politie Keurmerk Veilig Wonen. U krijgt minimaal 2 en maximaal 5 aanbiedingen. Snel, eenvoudig en met de zekerheid van kwaliteit!

Paul van der Plas
"Ik had snel offertes binnen van betrouwbare bedrijven. Kwaliteit en zekerheid is voor mij erg belangrijk. En met bedrijven die voldoen aan alle keurmerken weet je zeker dat je goed zit!"

Esther de Graaf
"Voor je eigen huis wil je natuurlijk het beste. Het is moeilijk tussen alle kozijn aanbieders de juiste te vinden. Dankzij Kozijnprijzen had ik snel meerdere betrouwbare offertes in huis."

Over Kozijnprijzen.nl

Op kozijnprijzen.nl kunnen particulieren, die vrijblijvend meerdere offertes voor de aanschaf van kunststof, aluminium of houten kozijnen, deuren, schuifpuien of dakkapellen willen ontvangen, een aanvraagformulier invullen.

Bij kozijnprijzen.nl hebt u de zekerheid van kwaliteit, omdat alle deelnemende bedrijven minstens 10 jaar bestaan en lid zijn van het VKG (kunststof) en/of VMRG (aluminium) en/of leveren conform SKH (hout). Alle bedrijven leveren conform Politie Keurmerk Veilig Wonen, KOMO en SKH.

Hieronder een toelichting op deze keurmerken:

VKG Waarborgfonds: De Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) is de brancheorganisatie van leveranciers van kunststof kozijnsystemen en fabrikanten en leveranciers van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Naast de belangenbehartiging van haar leden, de verbetering van product en productietechnieken, richt de VKG zich ook op consumentenvoorlichting. Slechts rond de 50 kunststof kozijnaanbieders voldoen aan dit kwaliteitsniveau.

De VMRG is de branchevereniging voor de metalen en aluminium raamfabrikanten. Zij stimuleert procesverbetering en productie-innovatie in de markt. De VMRG heeft bijzondere aandacht voor kwaliteitsbeheersing en kwaliteitsbevordering. Leden worden gecontroleerd door het onafhankelijke keuringsinstituut SKG.

Stichting Keuringsbureau Hout: Deze stichting test en controleert houten kozijnen. De kozijnen moeten aan bepaalde houtsoorten, houtzwaarten en technische productiespecificaties voldoen willen zij het predikaat SKH kunnen dragen. De kozijnen moeten aan de NEN- en KOMO-normen voldoen en daarmee voldoen zij aan het Nederlandse Bouwbesluit.

Politiekeurmerk Veilig Wonen®: Met dit keurmerk kan worden aangegeven of een woning een bepaalde preventie heeft tegen inbraak. Het doel is het aantal inbraken in woningen te verminderen. Een onderdeel van dit keurmerk zijn de gevelelementen. In de afgelopen 5 jaar heeft dit keurmerk zich ontwikkeld tot een eenduidig landelijk keurmerk met ruime draagkracht binnen de kozijnbranche.

Het KOMO-label is al 50 jaar het kwaliteitskeurmerk in de bouw. Een KOMO-kwaliteitsverklaring staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit, op basis van objectieve maatstaven.

SKG: De SKG is een test-, keurings- en certificatie-instituut in Wageningen. Een zeer veelzijdig keuringsinstituut. Er worden prototypetesten uitgevoerd voor nieuwe producten, zoals sloten, kozijnen, etc..