Gratis informatie over kozijnen en prijzen

Kozijnprijzen.nl werkt uitsluitend met solide kozijn producerende bedrijven die reeds langer dan 10 jaar op de particuliere markt actief zijn. Alle deelnemende bedrijven zijn lid van het VKG (kunststof) en/of VMRG (aluminium) en/of leveren conform SKH (hout). Alle bedrijven leveren conform Politie Keurmerk Veilig Wonen. U krijgt minimaal 2 en maximaal 5 aanbiedingen. Snel, eenvoudig en met de zekerheid van kwaliteit!

Paul van der Plas
"Ik had snel offertes binnen van betrouwbare bedrijven. Kwaliteit en zekerheid is voor mij erg belangrijk. En met bedrijven die voldoen aan alle keurmerken weet je zeker dat je goed zit!"

Esther de Graaf
"Voor je eigen huis wil je natuurlijk het beste. Het is moeilijk tussen alle kozijn aanbieders de juiste te vinden. Dankzij Kozijnprijzen had ik snel meerdere betrouwbare offertes in huis."

Kunststof Kozijnen

kunststof kozijnen vergelijkenIsolatie kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben een uitstekende isolerende werking. Door de combinatie van kunststof kozijnen en HR++-glas kunt u jaarlijks een flink bedrag op uw stookkosten besparen. En, net zo belangrijk, u draagt ook bij aan een schoner milieu. Minder stookkosten betekent ook minder CO2-uitstoot.

Kunststof kozijnen en het milieu

Bij veel mensen leeft nog steeds de gedachte dat kunststof Veel keuze in kunststof kozijnen prijzenkozijnen schadelijk zijn voor het milieu. Het tegendeel is echter waar. Naast de eerder genoemde beperking van de CO2 uitstoot door het plaatsen van kunststof kozijnen, blijkt uit het milieurapport Nieman, dat op verzoek van het Ministerie van VROM is opgesteld, dat PVC kozijnen in hun totaliteit (productie, verwerking en afbraak) minder milieubelastend zijn dan hout of staal.  En door het recyclen van oude kunststof kozijnen tot nieuwe kozijnen scoort kunststof juist hoog op de milieuladder. Het succes heeft recycling in 1998 tot een wet gemaakt. Kunststof kozijnen worden nu kosteloos voor 100% gerycecled.

kunststof kozijn prijzenDe prijs van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn in aanschaf vaak tussen de 10% en 20% voordeliger dan kozijnen van andere materialen zoals hout en aluminium. Daar komt nog bij dat u aan kunststof kozijnen nauwelijks onderhoud hoeft te plegen, dus na aanschaf hebt u geen kosten meer. Ook dit levert nog een aanzienlijke besparing op. Er is voor elk huis een passend kunststof kozijn te vinden, dit geldt zowel voor traditionele als voor moderne woningen.

Kunststof kozijnen: onderhoudsvrije kozijnen

offerte kunststof kozijnenKunststof kozijnen zijn weersbestendig en onderhoudsvrij, dat wil zeggen dat ze niet geschuurd en geschilderd hoeven te worden. Af en toe afnemen met een vochtige doek is voldoende.

Kunststof kozijnen zijn inbraakveilig,

Kunststof kozijnen zijn zeer inbraakveilig. Ze zijn vervaardigd van een PVC en een stalen binnenwerk. De kwaliteit van het kozijn wordt grotendeels bepaald door de onzichtbare binnenzijde. Goede kunststof kozijnen hebben gelaste verbindingen met doorlopend staal. Gelaste verbindingen zijn 100% waterdicht. Doorlopende staal geeft het kunststof de noodzakelijke stijfheid. Deze verbindingstechniek is de meest kostbare, maar geeft u het meest kwalitatieve en meest duurzame product. 

Verder worden de kozijnen standaard uitgevoerd met een meerpuntsvergrendeling. De inbraakwerende kwaliteit van de kunststof kozijnen en het hang- en sluitwerk zijn gegarandeerd goed. Uw VKG-keurmerk leverancier levert producten die voldoen aan de norm voor inbraakwerendheid - NEN 5096, klasse 2 – en aan het Bouwbesluit.