Gratis informatie over kozijnen en prijzen

Kozijnprijzen.nl werkt uitsluitend met solide kozijn producerende bedrijven die reeds langer dan 10 jaar op de particuliere markt actief zijn. Alle deelnemende bedrijven zijn lid van het VKG (kunststof) en/of VMRG (aluminium) en/of leveren conform SKH (hout). Alle bedrijven leveren conform Politie Keurmerk Veilig Wonen. U krijgt minimaal 2 en maximaal 5 aanbiedingen. Snel, eenvoudig en met de zekerheid van kwaliteit!

Paul van der Plas
"Ik had snel offertes binnen van betrouwbare bedrijven. Kwaliteit en zekerheid is voor mij erg belangrijk. En met bedrijven die voldoen aan alle keurmerken weet je zeker dat je goed zit!"

Esther de Graaf
"Voor je eigen huis wil je natuurlijk het beste. Het is moeilijk tussen alle kozijn aanbieders de juiste te vinden. Dankzij Kozijnprijzen had ik snel meerdere betrouwbare offertes in huis."

Hoe werkt het?

Via kozijnprijzen.nl kunt u snel bij meerdere kozijnspecialisten een offerte aanvraag indienen. Kozijnprijzen.nl stuurt uw aanvraag door aan zorgvuldig geselecteerde kozijnbedrijven.

Kozijnprijzen.nl richt zich op kwaliteit, alle  aanbieders bestaan minstens 10 jaar en voldoen aan de  hierboven getoonde keurmerken.

Hoe werkt kozijnprijzen.nl?

  1. Vul het aanvraag formulier in
  2. Kozijnprijzen.nl stuurt uw aanvraag door aan minimaal 2 en maximaal 5 kozijnenleveranciers.
  3. Van hen ontvangt u een offerte voor uw kunststof, aluminium of houten kozijnen, deuren, schuifpui of dakkapel.
  4. U beslist n.a.v. de ontvangen offertes of u met een van de bedrijven in zee gaat.

Het doen van een aanvraag bij kozijnprijzen.nl is geheel vrijblijvend, u bent niet verplicht een van de uitgebrachte offertes te accepteren. Uw gegevens worden uitsluitend verstrekt aan deelnemende bedrijven met het doel een offerte uit te brengen, zij zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden.