Gratis informatie over kozijnen en prijzen

Kozijnprijzen.nl werkt uitsluitend met solide kozijn producerende bedrijven die reeds langer dan 10 jaar op de particuliere markt actief zijn. Alle deelnemende bedrijven zijn lid van het VKG (kunststof) en/of VMRG (aluminium) en/of leveren conform SKH (hout). Alle bedrijven leveren conform Politie Keurmerk Veilig Wonen. U krijgt minimaal 2 en maximaal 5 aanbiedingen. Snel, eenvoudig en met de zekerheid van kwaliteit!

Paul van der Plas
"Ik had snel offertes binnen van betrouwbare bedrijven. Kwaliteit en zekerheid is voor mij erg belangrijk. En met bedrijven die voldoen aan alle keurmerken weet je zeker dat je goed zit!"

Esther de Graaf
"Voor je eigen huis wil je natuurlijk het beste. Het is moeilijk tussen alle kozijn aanbieders de juiste te vinden. Dankzij Kozijnprijzen had ik snel meerdere betrouwbare offertes in huis."

Disclaimer

- Kozijnprijzen stuurt uw aanvraag door naar maximaal 5 aanbieders.

- De bedrijven brengen hun offertes, zonder tussenkomst van Kozijnprijzen.nl, direct aan u uit en doen dit onder hun eigen naam en voorwaarden.


- De bedrijven zijn door Kozijnprijzen.nl gecontroleerd op keurmerkenen betrouwbaarheid. U bepaalt zelf welk bedrijf u de opdracht geeft. Kozijnprijzen.nl is niet verantwoordelijk voor uw keuze.


- Kozijnprijzen.nl geeft geen garanties voor kwaliteit van het uitgevoerde werk door de deelnemende bedrijven.

- Kozijnprijzen.nl geeft geen garantie dat de aangesloten bedrijven u daadwerkelijk een offerte uitbrengen.

.